Welkom op de website van
Sam Leijen Voegwerk

Voor alle gevelwerken

Wij zijn een jong voegbedrijf, gevestigd in Uitgeest. Onze specialisatie is gesneden voegen en knipvoegwerk, maar ook voor gewoon voegwerk, gevelreiniging, impregneren, gevelrenovatie en metselwerkherstel bent u bij ons aan het juiste adres. Voor grotere opdrachten werken we samen met ervaren onderaannemers. Wij leveren onze diensten aan particulieren en bedrijven in Uitgeest en omgeving, bv. ook in Alkmaar, Beverwijk en Haarlem.

Vakwerk voor uw gevel

Gevelonderhoud en gevelrenovatie is vakwerk. Veel schade aan gevels en muren wordt dan ook veroorzaakt door een verkeerde aanpak. Met Sam Leijen Voegwerk uit Uitgeest weet u zeker dat u kiest voor een vakman. Ons bedrijf is VCA-gecertificeerd en wij werken alleen met de beste materialen. Bij de uitvoering van uw opdracht houden we rekening met de weersomstandigheden – heel belangrijk in ons vak! En uiteraard staan de wensen van de klant voorop.

Vrijblijvende offerte

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een analyse van uw pand. We bekijken de staat van de muren en bespreken met u de mogelijkheden en uw wensen voor gevelonderhoud. Vervolgens krijgt u van ons een duidelijke offerte.

Gevelreiniging

Door graffiti, weersinvloeden, algen en schimmels kan uw gevel er slecht uit gaan zien. Voorkom verdere schade!

Gevelrenovatie

Is uw gevel in staat van verval? Wij zijn u graag van dienst met metselwerkherstel of de volledige renovatie van uw gevel.

Gevel impregneren

Door uw gevel te impregneren laat de muur geen water meer door, maar kan wel luchten, zodat u een gezond binnenklimaat houdt.

Voegwerk

Goed afgewerkte voegen zijn belangrijk voor de stevigheid van uw muren, maar ook voor het binnenklimaat van uw pand.

Sam Leijen Voegwerken  -  Uitgeest  -  025 131 4605 / 06 3334 9932  -  samleijen-voegwerk@hotmail.com